Solidum - Žužić proizvođač je vrhunskog parketa i obloga od drva!

Na ovim stranicama možete pronaći informacije o proizvodima i poslovanju Solidum - Žužić grupe. Također omogućeno Vam je postavljanje upita na koje ćemo rado odgovoriti!

U Solidum-Žužić salonu pronaći ćete veliki izbor visokokvalitetnih parketa i podnih obloga iz vlastitog proizvodnog asortimana. Izbor se proteže od raznih vrsta klasičnog parketa (masivni, klasični, lam listocino listoni), masivnog parketa do gotovih parketa (egzotična i europska drva). Također u Salonu zastupljen je i bogat izbor furnira i rubnih lajsni.

Osim parketa i furnira, nudimo i čitav asortiman proizvoda potrebnih pri postavi i održavanju svih vrsta parketa talijanske tvrtke Adesiv, čiji smo ekskluzivni zastupnici za Hrvatsku.

Antikni parketi
Linija antiknih parketa je namijenjena onima koji žude za podnom oblogom na temelju sugestivno proživljenog efekta, koji omogućuje ponovno stvaranje tople atmosfere prošlosti bez odricanja praktičnosti i tehničkih osobina prefinito parketa izrađenog sa efektom antikne grafije...
Vizijom do izvrsnosti
Uspješnost Solidum - Žužića prepoznala je i komisija zadužena za selekciju kandidata za Svjetsku nagradu u izvrsnosti proizvoda i usluga (International Award for Excellence in Products and Services)...