U Solidum-Žužić salonu pronaći ćete veliki izbor visokokvalitetnih parketa i podnih obloga iz vlastitog proizvodnog asortimana. Izbor se proteže od raznih vrsta klasičnog parketa (masivni, klasični, lam listocino listoni), masivnog parketa do gotovih parketa (egzotična i europska drva).

Također u Salonu zastupljen je i bogat izbor furnira i rubnih lajsni. Osim parketa i furnira, nudimo i čitav asortiman proizvoda potrebnih pri postavi i održavanju svih vrsta parketa talijanske tvrtke Adesiv, čiji smo ekskluzivni zastupnici za Hrvatsku. U našem prodajnom asortimanu naći ćete i visokokvalitetne keramičke pločice španjolske firme "Saloni", veliki izbor vrata i stepenišnih gazišta poznatih španjolskih proizvođača.

Sve proizvode možete pronaći na našim prodajnim mjestima u Velikoj Gorici te u Trgovačkom centru "Solidum" u Zagrebu, koji također posluje u sklopu Solidum Žužić.

Za detaljnije informacije o proizvodnom programu pogledajte stranice Solidum-Žužić.

Antikni parketi
Linija antiknih parketa je namijenjena onima koji žude za podnom oblogom na temelju sugestivno proživljenog efekta, koji omogućuje ponovno stvaranje tople atmosfere prošlosti bez odricanja praktičnosti i tehničkih osobina prefinito parketa izrađenog sa efektom antikne grafije...
Vizijom do izvrsnosti
Uspješnost Solidum - Žužića prepoznala je i komisija zadužena za selekciju kandidata za Svjetsku nagradu u izvrsnosti proizvoda i usluga (International Award for Excellence in Products and Services)...