Small world namještaj
Small World by Marlip - mali svijet za dječje radosti

U najvećem i najraznovrsnijem centru namještaja i dodatne opreme - Interijer centru Solidum, možete pronaći i dječje sobe renomiranog branda Small World by Marlip. Tvrtka Marlip je svjetski priznata danska tvrtka koja već niz godina proizvodi vrhunski namještaj namijenjen najmlađima. Prekrasan namještaj i tkanine vrhunske kvalitete već duže vrijeme čine ovu tvrtku prepoznatljivim liderom u svijetu namještaja. Ona je, naime, sinonim za stil, funkcionalnost, moderan dizajn.

Kako bi razveselili svoje najmlađe - povedite ih u šetnju kroz prizore iz 'malog svijeta za dječje radosti'. Lijepe uspomene na dane iz djetinjstva vezane su i za ambijent u kojem odrastamo, stoga je optimalno da vaše dijete odrasta u ambijentu koji će pozitivno djelovati na razvoj njegove kreativnosti, inteligencije i osobnosti. Prostor u kojem dijete boravi te stvari koje ga svakodnevno okružuju mogu bitno utjecati na njegovo samopouzdanje u budućnosti - zato razveselite svoje najmlađe te unesite u njihovu svakodnevicu malo čarolije.

Prostor je to u kojem vaše dijete uči, igra se i odmara, te prepušta maštanjima. Vrlo je bitno da taj prostor u sebi objedinjuje funkcionalnost, kao i estetsku komponentu. Upravo su sklad boja, inovativni dizajn i suvremena tehnologija proizvodnje ključne riječi koje karakteriziraju ove dječje sobe. Namještaj od punog drva, zaobljenih rubova - trajno je i sigurno okruženje dječjih radosti. Roza i plava, vesele su ali i nježne boje, stoga predstavljaju izvrsnu podlogu za mirne dječje snove.

Dođite i pridružite se našem bajkovitom putovanju u dječji svijet i uvjerite se da je Small World zaista mjesto gdje dječji snovi postaju stvarnost.
Antikni parketi
Linija antiknih parketa je namijenjena onima koji žude za podnom oblogom na temelju sugestivno proživljenog efekta, koji omogućuje ponovno stvaranje tople atmosfere prošlosti bez odricanja praktičnosti i tehničkih osobina prefinito parketa izrađenog sa efektom antikne grafije...
Vizijom do izvrsnosti
Uspješnost Solidum - Žužića prepoznala je i komisija zadužena za selekciju kandidata za Svjetsku nagradu u izvrsnosti proizvoda i usluga (International Award for Excellence in Products and Services)...