Solidum - Žužić Grupa - vizijom do izvrsnosti

Uspješnost Solidum - Žužić Grupe prepoznala je i komisija zadužena za selekciju kandidata za Svjetsku nagradu u izvrsnosti proizvoda i usluga (International Award for Excellence in Products and Services).

Riječ je o nagradi koju je osnovala izdavačka kuća Editorial Ofice iz Madrida, Španjolska u suradnji sa Udruženjem trgovačkih lidera (The Trade Leaders' Club) kako bi odlikovala tvrtke čiji su proizvodi i usluge dugim nizom godina u poslovanju zaslužili priznanje za postizanje odličnosti. Dodjela 18. Svjetske nagrade u izvrsnosti proizvoda i usluga - nazvane i Nagrada za novi milenij (New Millennium Award) održana je 19. studenog 2007. u Madridu.

Uz nagradu tvrtki Solidum - Žužić Grupa, direktoru Željku Žužiću uručeno je i posebno priznanje - zlatno odličje za Kvalitetu menadžmenta na globalnoj razini (Global Quality Management). Na svečanosti su bili prisutni vodeći poduzetnici, diplomati te značajne osobe iz gospodarskog i kulturnog miljea.

Antikni parketi
Linija antiknih parketa je namijenjena onima koji žude za podnom oblogom na temelju sugestivno proživljenog efekta, koji omogućuje ponovno stvaranje tople atmosfere prošlosti bez odricanja praktičnosti i tehničkih osobina prefinito parketa izrađenog sa efektom antikne grafije...
Vizijom do izvrsnosti
Uspješnost Solidum - Žužića prepoznala je i komisija zadužena za selekciju kandidata za Svjetsku nagradu u izvrsnosti proizvoda i usluga (International Award for Excellence in Products and Services)...